Herman van Veen viert 75e verjaardag met grote theatertour!

0

Herman van Veen blaast volgend jaar 75 kaarsjes uit, en dit doet hij geheel in stijl! Hij viert zijn verjaardag namelijk met de gloednieuwe voorstelling ’75. Dat kun je wel zien dat is hij’.

De theatertour start op 28 februari 2020 met optredens in het hele land. Vanaf 21 oktober zal de podiumkunstenaar maar liefst dertig keer in het Amsterdamse Koninklijk Theater Carré te zien zijn. Op zijn 26e (1971) stond hij er voor het eerst met zijn voorstelling Harlekijn. Na deze tour heeft hij maar liefst 580 shows gegeven in Carré. “Hoor mijn vader in gedachten zeggen: ‘Dat is toch ongelooflijk.’. In mijn hoofd roept mijn moeder vanuit de keuken: ‘Hopen dat het lukt …,” aldus een trotse Van Veen in de aankondiging op het theater.

Verjaardag in Carré

Herman van Veen wordt 75 jaar op 14 maart 2020. Het is niet de eerste keer dat Van Veen zijn verjaardag viert met een speciale theatertour. Zo speelde hij in 2017 al 31 maal in Carré met zijn voorstelling ‘Verjaardag in Carré’. De kaartverkoop voor zijn nieuwe voorstelling gaat op 8 november van start.

Lees hier meer over Herman van Veen.

Share.