Ramadan Conference krijgt tweede editie met Najib Amhali, Anuar en Roué Verveer

0

Na het grote succes van vorig jaar spelen Najib Amhali, Anuar en Roué Verveer dit jaar de tweede editie van de Ramadan Conference. De show is vanaf 3 februari te zien in verschillende theaters in Nederland.

De tweede Ramadan Conference krijgt een iets andere opzet dan de vorige editie. Vorig jaar speelden Najib Amhali en Anuar samen met Rayen Panday, drie bekende Nederlandse moslims. Maar deze keer introduceren Najib en Anuar een nieuwe gast: ze hebben niemand minder dan Roué Verveer weten te strikken voor de vastenmaand. En dit valt Roué een stuk zwaarder dan Rayen!

Dat betekent dus dat de show weer zijn geheel eigen twist zal krijgen. Als christen heeft Roué een hele andere kijk op de ramadan en wil hij het kritisch hebben over de positie en rol van deze vastenmaand in de huidige maatschappij.

De drie beloven dan ook een scherpe, maatschappijkritische en reflecterende conference. Maar wél met een humoristische twist én de boodschap ‘Heb je naaste lief’. Want daar draait de Ramadan uiteindelijk om. Voor moslims is het de gezelligste periode van het jaar.

De kaartverkoop van de tweede Ramadan Conference is al gestart. De eerste show wordt gespeeld in Den Haag. Op 5 april wordt de laatste show gespeeld in AFAS Live in Amsterdam.

Eerste Ramadan Conference was groot succes

De eerste editie van de Ramadan Conference was erg goed bezocht. Ook de tv-registratie, die werd uitgezonden op NPO 1, trok maar meer dan 700.000 kijkers. Daarom organiseren Najib Amhali en Anuar nu een tweede show en is de Ramadan Conference goed op weg naar een nieuwe traditie.

Ben je op zoek naar een andere cabaret-voorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Share.