Ramadan Conference 2020 nu in het theater!

0

De Ramadan Conference 2020 is nu te zien in de Nederlandse theaters. Tot en met april spelen Najib Amhali, Anuar en Roué Verveer een conference in het teken van de vastenmaand. Vorig jaar was de tour uitverkocht en ook de televisie-uitzending op NPO1 was goed bekeken. Kortom: meer dan genoeg redenen om dit jaar terug te keren!

Ramadan Conference 2020: Speciale show in AFAS Live

Aangezien de kaarten voor de shows erg gewild zijn (wees er dus snel bij!), wordt er ook een speciale voorstelling in AFAS Live gespeeld op 5 april, met extra veel spektakel.

Najib Amhali, Anuar en Roué Verveer samen in één voorstelling

De Ramadan Conference werd in 2019 voor het eerste gespeeld. Najib Amhali en Anuar stonden toen samen met Rayen Panday in het theater. Dit jaar mogen ze niemand minder dan Roué Verveer verwelkomen als gast! Voor de christelijke Roué valt het vasten iets zwaarder, dan zijn voorganger Rayen Panday. Terwijl hij honger heeft, bespreekt hij met Najib en Anuar op gevatte wijze de huidige positie van de vastenmaand en laten de mannen geen moment voorbij gaan om ook de actualiteiten even onder de loep te nemen.

De drie cabaretiers staan ieder met hun eigen ervaringen met de ramadan op het podium. Dat is natuurlijk meer dan genoeg materiaal voor een geslaagde en grappige voorstelling. Maar de mannen hebben ook een scherpe voorstelling gemaakt, met een kritische blik op de maatschappij.

Die gaat iedereen laten lachen. De belangrijkste boodschap van de ramadan is immers ‘Heb uw naaste lief!’.

Share.