Theater aan Huis: Liesbeth – de Musical

0

De Graaf & Cornelissen Entertainment plaatst komende maandag (11 mei) de musical Liesbeth online. Er was enige twijfel of het passend zou zijn de musical nu te tonen, omwille van het recente overlijden van Liesbeth List. Uiteindelijk heeft DG&C besloten dat het juist een mooie manier is om de sterartiest te eren.

De Graaf & Cornelissen Entertainment deelt al een paar weken toneelstukken en musicals uit hun archief om het theater levend te houden bij het publiek nu de deuren gesloten zijn. Adèle Conny Jasperina – De Grote Drie, Wat Zien Ik?!, Volendam en Op Hoop van Zegen waren zo de afgelopen weken al te zien.

Het levensverhaal van Liesbeth List

De musical Liesbeth is een ode aan het ongelofelijke en veelbewogen levensverhaal van Liesbeth List. Getogen in een Jappenkamp, verlaten door haar vader, een moeder die op jonge leeftijd zichzelf het leven ontnam. Allemaal ontberingen die List overwon. Daartegenover bouwde ze een succesvolle internationale carrière op als zangeres en actrice. Ze werkte samen met andere sterren als Ramses Shaffy, Jacques Brel, Charles Aznavour, Frank Boeien en Adèle Bloemendaal. Eind maart dit jaar overleed List op 78-jarige leeftijd.

Liesbeth – de Musical

In 2017 bracht DG&C de musical Liesbeth naar het theater. Liesbeth List zat zelf in de zaal bij de première in Carré, waar Renée van Wegberg de rol van List mocht vertolken. Zij won de Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol voor deze rol. Ook List zelf prees de musical. Om de fans van List een plezier te doen en de herinnering aan haar levend te houden, is de musical vanaf maandag 20:30 uur te zien via het YouTubekanaal van De Graaf & Cornelissen Entertainment. De musical blijft vervolgens een week te zien.

List Shaffy & Piaf

De Graaf & Cornelissen Entertainment heeft ook bekend gemaakt dat het theaterconcert List Shaffy & Piaf binnenkort te zien zal zijn. In de loop van juni kunnen we deze productie op het YouTubekanaal van DG&C verwachten.

Share.