Zien: DeLaMar Theater deelt eerste beelden van nieuwe DeLaMar West

0

Het zijn moeilijke tijden voor alle theaters en schouwburgen, maar toch bouwt het DeLaMar Theater hard door aan het nieuwe DeLaMar West. En dat laten ze graag zien in een leuke sneak peak!

DeLaMar West wordt de tweede locatie van het DeLaMar en moet volgens de planning dit jaar nog de deuren openen. De nieuwe locatie staat in Amsterdam West en gaat zich voornamelijk richten op talentontwikkeling en de wijk waarin het theater staat: “Ik zie ernaar uit om het ondernemerschap en de gastvrijheid van DeLaMar Theater in te kunnen zetten op een nieuwe locatie die hopelijk een belangrijke schakel in de talentontwikkeling van de podiumkunsten kan worden. Met DeLaMar West creëren we een professionele, gastvrije en bovenal betaalbare plek voor samenwerkingspartners en nieuwe makers,aldus directeur Andreas Fleischmann.

MusicalMakers in DeLaMar West

Een extra focus zal liggen op het genre musical. In dat kader wordt ook MusicalMakers ondergebracht in DeLaMar West. Deze ontwikkelinstelling voor nieuwe musicals zal een van de samenwerkingspartners onder hetzelfde dak zijn.

Maar zover is het nog niet; er wordt nog hard gebouwd. Op haar Facebook deelt het DeLaMar de eerste beelden.

Beeld: © DeLaMar Theater

Share.