Concertgebouworkest streamt elke avond ‘avondklokconcerten’

0

Er is veel onrust en gedoe rond de avondklok sinds de invoering afgelopen zaterdag. Het Concertgebouworkest neemt de maatregel echter als inspiratie voor een nieuw initiatief. Nu we collectief na 21:00 uur binnen zijn, zorgen zijn voor wat klassiek vermaak.

Vanaf afgelopen zaterdag kun je elke avond genieten van sfeervolle kamermuziek van de musici van het Concertgebouworkest. Zij trapten de nieuwe serie Stay in, stay tuned af met werk van Ludwig van Beethoven. En de komende tijd zullen ze dus elke avond een kort concert streamen. Deze worden overdag opgenomen in het Concertgebouw in Amsterdam, want ook de musici houden zich aan de avondklok.

Je kunt de concerten elke avond om 21:00 uur zien via Instagram Live van het Concertgebouworkest

Beeld: © Andreas Praefcke

Share.