Geniet online van nieuwe muziek van pianobroers Lucas en Arthur Jussen

0

Yes, de broers Jussen hebben ook tijdens de coronacrisis hun vingers laten spreken achter de piano en brengen binnenkort nieuw werk uit! Het album heet The Russian Album en is vanaf 19 maart beschikbaar. Maar de dag ervoor kun je al ‘live’ luisteren naar deze talenten.

Arthur en Lucas Jussen zijn misschien wel de meest bejubelde jonge pianisten van het moment en dat is ook niet zo gek. Elke keer wanneer zij achter de piano gaan zitten spelen ze de sterren van de hemel. En ook dit keer verwachten we niet minder van de twee broers. Ze hebben tijdens corona gewerkt aan werken van beroemde Russische meesters als Rachmaninoff, Stravinsky, Arenski en Sjostakovitsj en bundelden deze in The Russian Album.

Lucas en Arthur Jussen – The Russian Album

Online concert The Russian Album

En een dag voor de release van het nieuwe album kun je al genieten van het nieuwe werk met een online concert vanuit het Concertgebouw in Amsterdam. Vanaf je eigen bank wordt je door de broers meegesleept in de krachtige muziek. En als de muziek bevalt, kun je met je kaartje ook nog eens het album aanschaffen met korting.

Het online concert vindt plaats op donderdag 18 maart om 20:30 uur.

Share.