Zeg JA tegen de liefde op Valentijnsdag met Nasrdin Dchar

0

Al in 2019 toerde Nasrdin Dchar door het land met zijn voorstelling JA. Maar aangezien JA gaat over de liefde en we in deze tijd wel wat genegenheid en verbinding kunnen gebruiken, leek het hem een goed idee zijn show weer eens uit de kast te halen. Hij heeft hem opgepoetst tot een speciale editie, speciaal voor Valentijnsdag.

Dchar speelt de Valentijnseditie van JA vanuit de Meervaart in Amsterdam om mensen verbinding en vermaak te bieden op een dag waarop velen normaliter uit eten of naar een andere gelegenheid zouden gaan: “In deze heftige tijd waarin we veel incasseren, waarin het soms voelt alsof we in een uitzichtloze situatie terecht zijn gekomen en waarin veel mensen boos en teleurgesteld zijn, denk ik dat het goed is om even stil te staan bij hetgeen wat ons bindt: liefde. Daarom wil ik, op de dag waarop we de liefde vieren, mijn voorstelling over de liefde spelen.”

Dchar neemt je mee op reis in JA

Zoals zijn andere succesvolle soloprogramma’s OUMI, DAD en ADEM is JA een reis door delen uit het leven van Dchar zelf. Hij neemt je mee naar verschillende culturen en continenten op zijn reis naar volwassenheid. De rode draad daarbij is altijd de liefde, want die overwint toch alles? De weg is echter niet altijd recht en de liefde brengt ook heel wat teweeg in een mensenleven. Dchar laat zien hoe je uiteindelijk op het punt komt waarop je lichthartig ‘ja!’ Kunt zeggen.

De livestream vindt dus plaats op 14 februari om 20:30 en kost €12.50.

Beeld: © Daniel J Ashes (thumb, social, 1), Raymond van Olphen (2-4)

Share.