André van Duin brengt zaterdag ode aan zijn grote liefde Martin

0

Het is al meer dan een jaar dat André van Duin zijn grote liefde moet missen. Speciaal voor hem brengt hij zaterdag de single Voor Altijd uit.

Niemand minder dan Danny Vera – bekend van zijn monsterhit Rollercoaster – schreef de muziek, en hij vond dit perfect bij André passen. “Die zou dit zo mooi kunnen zingen,” aldus de zanger. André voelde direct een klik met het lied, en schreef er hoogstpersoonlijk een tekst bij die perfect op hem van toepassing is. Het resulteerde in een persoonlijk ode aan zijn vorig jaar overleden man Martin Elferink, vol liefde, gemis en afscheid.

André van Duin en Danny Vera bij Matthijs Gaat Door

Zaterdag brengen Danny en André het lied samen tijdens de uitzending van Matthijs Gaat Door. Aangezien Martin overleed aan de slopende ziekte botkanker, doneert het duo de opbrengst van de single aan KWF Kankerbestrijding.

Share.